0
Posted 05/02/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Colleen Doran en Igor Kordey werken mee aan Ashes

Vorige maand berichtten we jullie al over de nieuwe crisis bij Ashes. Schrijfster Alex de Campi (Smoke) en tekenaar Jimmy Broxton (The Unwritten, Knight and Squire) kregen ruzie en dat resulteerde uiteindelijk in het wegzenden van de tekenaar.

Nu had ze wel een probleem want deze comic wordt gefinancierd via Kickstarter. Diverse mensen hebben dus geld in deze titel zitten. De Campi bood haar donateurs aan om het geld terug te storten indien ze hun bijdrage hadden gestort om Broxton in actie te zien. En ze had zichzelf de tijd gegeven tot 14 februari om een nieuwe tekenaar te vinden. Als dat niet zou lukken dan ging het project niet door en zou iedereen sowieso zijn geld terugkrijgen.

De afgelopen week was ze even afwezig vanwege haar andere werk als regisseur. Maar in de tussentijd heeft ze een plan uitgedacht. Ze wil nu de 252 pagina’s van Ashes laten tekenen door diverse tekenaars. Ze heeft Colleen Doran (A Distant Soil, Orbiter) en Igor Kordey (Smoke, New X-Men) gestrikt om stukken van Ashes te tekenen. Met Kordey maakte ze in 2005 Smoke. In zekere zin heeft ze hem nu toch ook gestrikt om aan het vervolg te werken.

Ze hoopt dat mensen mee willen gaan met dit nieuwe scenario. Eind volgende week hoopt ze een aantal tekenaars te kunnen presenteren aan het publiek. En als dat goed gaat dan kan Ashes eindelijk in productie gaan…

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar