0
Posted 03/02/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Gregg Hurwitz is de nieuwe schrijver van Batman: The Dark Knight

En we hebben weer een nieuwe schrijver voor een DC-reeks. De romanschrijver Gregg Hurwitz (Penguin: Pain and Prejudice, Wolverine) neemt vanaf issue #10 de schrijfpen over van Paul Jenkins (The Incredible Hulk, The Sentry).

“Dit was zo ongeveer DE baan die ik wilde sinds ik een jaar of 8 was. Samen met David Finch (The Darkness, The Avengers) gaan we Batman richting een nieuw en duister terrein verkennen. Er zal een villain langskomen die we vanuit een geheel nieuw gezichtspunt zullen laten zien. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door The Scarecrow. Wat drijft zo iemand? Waarom is hij zo geobsedeerd door angst?”.

Hurwitz denkt dat de obsessie met angst te vergelijken is met de redenen die Batman heeft om in een kostuum de criminaliteit te bestrijden. Tijdens het schrijven van Penguin: Pain and Prejudice kwam hij op het idee dat Batman perfect past bij zijn vijanden. Ze zijn twee zijden van dezelfde munt. Ying en Yang of hoe je het ook wil noemen. Maar wat als ze nu eens een keer dezelfde zijde blijken te zijn? Wat als Batman in de spiegel kijkt en het gezicht van The Sacrecrow ziet? Het zou zo wel eens kunnen dat The Scarecrow hem nu eens wat zal leren. Batman: The Dark Knight #10 ligt in juni in de winkels.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar