1
Posted 31/01/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Terry Moore’s titels nu ook digitaal

Via zijn blog maakt Terry Moore (Echo, Rachel Rising) bekend dat hij in zee gaat met de ontwikkelaar en uitbater van het Comixology-programma. Comixology is momenteel het grootste platform voor digitale comics.

Moore was eerst geen fan van digitaal. Maar zijn fans hebben hem toch overstag doen gaan. Eén brief in het bijzonder brengt hij onder de aandacht. De schrijver in kwestie vertelt hierin hoe hij Moore’s comics niet kon vinden in zijn lokale stripwinkel. Alleen als je deze bestelde zouden ze het in huis halen. Dat vond de schrijver te onhandig. Digitaal zou hiervoor een goede oplossing zijn.

Moore kon zich hier wel in vinden, want deze fan was niet de enige die moeite had met het verkrijgen van zijn comics. Digitaal lijkt voor hem onontbeerlijk te zijn als extra verkoopmogelijkheid. Nieuwe lezers eisen eigenlijk dat je je digitale zaken op orde hebt, stelt hij.

Het voorbije weekend was hij nog druk bezig met het klaarmaken van zijn succesreeks Strangers in Paradise voor Comixology. Een releasedatum voor al deze titels is nog niet bekend gemaakt.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar