0
Posted 27/01/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Frank Cho’s Guns and Dino’s voorlopig uitgesteld

Het nadeel van je eigen ding doen is dat je verantwoordelijk bent voor alles. Als je dus roept dat je op een bepaald tijdstip een comic levert en dat vervolgens niet doet dan moet je met de billen bloot. Zo troffen we Frank Cho (Hulk, Liberty Meadows) aan op zijn eigen website.

Zijn comic Guns and Dino’s zou in november 2011 verschijnen. Maar twee maanden later is er nog geen publicatie in zicht. Voorlopig zal dat ook zeker niet het geval zijn. Cho is momenteel druk bezig met een geheim project voor Marvel. En in de tijd die overschiet is hij bezig met het schrijven van een script voor de Zombie King-film die in het vat zit. En ja, Zombie King is gebaseerd op de gelijknamige comic van Cho uit 2005. Dus daar zit ook wat prestige aan gekoppeld.

Cho zal proberen om Guns and Dino’s voor het einde van dit jaar af te ronden. De helft is af dus je zou zeggen dat dit geen probleem is.
De goede man biedt in ieder geval zijn nederige excuses aan en hij hoopt dat de mensen nog even geduld willen hebben. Oh…vooruit dan…

 

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar