0
Posted 26/01/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Mudman gaat weer terug op de persen

Mocht je nog niet weten wat je vriend/vriendin je cadeau mag doen op Valentijnsdag? Laat het dan het derde deel van Mudman zijn. Die is namelijk samen met de eerste twee delen van deze reeks weer te bestellen bij Image.

De eerste twee delen waren uitverkocht en Image heeft schijnbaar zoveel vertrouwen in de nieuwe reeks van Paul Grist (Jack Staff, Kane) dat ze deze deeltjes herdrukken. Zoals uitgever Eric Stephenson het zelf verwoordt: “Hoewel Paul Grist al 20 jaar bezig is, lijkt hij toch een beetje onopgemerkt voorbij te gaan in de wereld van de comic. Mudman is het zoveelste voorbeeld van Paul Grist zijn kwaliteiten. En aangezien de kritieken behoorlijk goed zijn willen we nieuwe lezers de kans gunnen om in te stappen bij deze serie“.

Waar gaat het over? De held van Mudman is Owen Craig, een typische Britse jongen die in een slaperig Brits stadje woont. Hij ontdekt dat zijn lichaam langzaam in modder verandert. Hij zal snel moet leren om deze gave te beheersen, want anders blijft hij wel heel letterlijk plakken in zijn geboorteplaatsje…

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar