0
Posted 25/01/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Marvel lanceert twee nieuwe All Ages titels

In april lanceert Marvel twee titels voor lezertjes van alle leeftijden (iets wat in feite een slechte metafoor is voor comics voor kinderen). Het is niet de eerste keer dat Marvel comics uitgeeft voor een jonger publiek, maar het is wel de eerste keer dat ze dit doen onder de vlag van Disney. Deze titels zijn opgezet om samen te gaan met de tekenfilms die vanaf april zullen worden uitgezonden op het Disney XD-kanaal: het nieuwe seizoen van Avengers: Earth’s Mightiest Heroes en Ultimate Spider-Man.

De volgende comics zullen worden uitgegeven:

THE AVENGERS: EARTH’S MIGHTIEST HEROES ADVENTURES #1
Geschreven door CHRIS YOST (X-Force, X-Men)

Getekend door ADAM DEKRAKER (Birds of Prey, Superboy)

ULTIMATE SPIDER-MAN ADVENTURES #1
Geschreven door MAN OF ACTION (Ben 10), DAN SLOTT (Amazing Spider-Man, The Thing) en TY TEMPLETON (Bigg Time, Flinch)

Getekend door NUNO PLATI (Marvel Girl, Women of Marvel)

De Man of Action-studio is ook betrokken bij het schrijven van de tekenfilms. Deze studio bestaat uit o.a. Joe Casey (Butcher Baker the Righteous Maker, Vengeance) en Joe Kelly (Four eyes, Bad Dog). Wat niet veel mensen weten is dat deze studio ook het brein is achter de succesvolle tekenfilmserie Ben 10.

Het zal interessant zijn om te volgen of Marvel kan profiteren van Disney’s distributienetwerk en nu echt eens een echt grote groep aan nieuwe lezers richting het comicbookmedium kan lokken.

 

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar