2
Posted 25/01/2012 by Arno in Comics
 
 

Henry Cavill poseert als Superman voor nieuwe Man of Steel foto + castingnieuws

Beetje bij beetje sluipen er wat nieuwe foto’s en info rondom Man of Steel, de in 2013 te verschijnen Superman-filmreboot onder regisseur Zack Snyder (300, Watchmen), het internet op. Recentelijk verkregen we een nieuwe kijk op acteur Henry Cavill (The Tudors, Immortals) in de titelrol wanneer hij tijdens de opnames in het Union Station in Chicago (dat zal fungeren als het hoofdstation van Metropolis) even de tijd nam om te poseren met een jonge fan. De foto mag dan misschien niet zo spectaculair zijn als deze waarin hij een bankkluis bij elkaar knijpt, maar het is inderdaad belangrijk bij een icoon als Superman om ook diens zachtere kant in de spotlight te zetten.

Volgens SupermanSuperSite en de onofficiële facebookpagina van de film zouden inmiddels ook twee jonge acteurs gecast zijn: Dylan Sprayberry (Old Dogs, Criminal Minds) en Jadin Gould (Chuck, The Mentalist). Zij zullen respectievelijk een 13 jaar jonge Clark Kent en zijn jeugdliefde Lana Lang vertolken in het deel van de film dat handelt over de jonge Superman zijn jaren in Smallville. Man of Steel verschijnt op 14 juni, 2013 en volgens de laatste (in mijn ogen vrij logische) geruchten wordt er een teasertrailer verwacht bij The Dark Knight Rises.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.