3
Posted 24/01/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Moon Knight stopt met issue 12

In het weekend hadden we Rob Liefeld (Deadpool, Cable) die via Twitter liet weten dat zijn reeks The Infinite werd stopgezet. Gisteren deed Brian Michael Bendis (Ultimate Spider-Man, Powers) er nog een schepje bovenop door op zijn message board te bevestigen dat ook de reeks Moon Knight het loodje legt. De oprechte fanaten hadden dit al kunnen lezen in de preview solicitations voor april. (Maar hey, tegenwoordig moet je afwachten of dat soort zaken nog eens online komen. Je zou het eens gemist kunnen hebben).

Moon Knight #12 wordt dus het laatste deel van de reeks. Dan is er in ieder geval nog een soort maxiserie verschenen met een compleet verhaal.

Het lijkt erop dat Bendis en tekenaar Alexander Maleev (Daredevil, Scarlett) deze titel bij goede verkopen zouden hebben doorgegeven aan een ander creatief team. Maar als de verkopen nu al niet spectaculair zijn dan mag je verwachten dat ze helemaal door het afvoerputje gaan wanneer hun opvolgers geen grote namen blijken te zijn. En, laten we eerlijk zijn. Zal iemand Moon Knight missen?

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar