5
Posted 23/01/2012 by Arno in Comics
 
 

Ruik zoals Earth’s Mightiest Hero(es) met Avengers eau de cologne

Op maandelijkse basis het universum redden of de planeet verdedigen van de zoveelste super villain outbreak, Kree al dan niet Skrull-armada of 10 ronden mano à mano gaan met de ijsreuzen van Asgard kan weleens de nodige geurtjes en onaangename zweetplekken opleveren. Vandaar dat JADS International, bekend van hun eerdere eau de colognes omtrent Star Trek en Star Wars, nu met een collectie op de proppen komt rond Marvel‘s The Avengers. Dus, voor al diegenen die benieuwd zijn naar de lichaamsgeur (en deze ook zelf willen dragen) van Captain America, Thor, Iron Man en, euhm, de Hulk, dit is jullie kans!

De set rond de Avengers bestaat uit vier aparte geuren, getiteld Patriot (Cap), Mark VII (Iron Man), Worthy (Thor) en Smash! (Hulk). Maar daar stopt het nog niet. Verder komen ze ook nog op de proppen met Infinity Formula voor S.H.I.E.L.D.-generaal Nick Fury en het voor een eau de cologne vrij toepasselijk genaamde Mischief, voor Loki, de god van de leugens (spreek deze laatste al fluisterend uit en je begrijpt wel wat ik bedoel).

Vermits deze fragrances nog moeten worden goedgekeurd, is het echter nog niet zeker dat onderstaande designs de eindversies zullen zijn. Verwacht wordt wel dat de sets alvast rond de release van de Avengers-film (4 mei) in de winkels zullen liggen. Op de officiële website van JADS International is trouwens al te zien dat de volgende eau de colognes rond Spider-Man en Deadpool zullen draaien. Met andere woorden, een plakkerige, van radioactief bloed voorziene kerel en een hopeloos verminkte huurmoordenaar, beiden voorzien van maskers die hun hele hoofd bedekken. Misschien dan toch maar eerder wachten tot ze er eentje uitbrengen van de Black Widow en deze aanschaffen voor de vriendin?

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.