2
Posted 23/01/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Rob Liefeld trekt de stekker uit The Infinite

Zaterdag 21 januari liet Rob Liefeld (Deadpool, Deathstroke) via zijn twitteraccount weten dat hij de stekker uit The Infinite, een sciencefictionreeks van hem en Robert Kirkman (Science Dog, The Walking Dead), heeft getrokken. Hij geeft creatieve meningsverschillen tussen hem en schrijver Kirkman aan als reden. De twee mannen hielden beide vast aan hun principes. Wie iets verder terugleest in Liefelds tijdlijn ziet dat hij een paar dagen eerder druk bezig was met het opnieuw inkten van een paar pagina’s. Hoewel hij hier niet zoveel zin in had.

Kirkman heeft de eerste twee dagen voorlopig nog geen reactie gegeven. Voor meer info moeten we even gaan kijken op het message board van Liefeld. Daar spreekt de veteraan zijn ongenoegen uit. Als je zijn verhaal mag geloven dan heeft Kirkman de inkters die hij heeft ingeschakeld afgewezen. En maken ze ook geen echte kans om ooit geaccepteerd te worden. Want het tekenwerk dat ze leveren is niet Liefeldachtig genoeg. En dat is juist wat Kirkman wil. Liefeld houdt er echter niet van als mensen gaan dicteren hoe hij dient te tekenen. En zo is redelijk duidelijk geworden hoe dit conflict is kunnen ontstaan.

Een van de inkters heeft zijn pagina’s op het board van Liefeld gezet. Ik laat hem nu maar even aan jullie zien:

En? Wat vinden we ervan?

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar