1
Posted 19/01/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

CW Network bestelt een Green Arrow pilot

Justin Hartley als Green Arrow in Smallville

Smallville was een lucratieve franchise voor het Amerikaanse CW Network. Maar aan al het goede komt een einde en na tien seizoenen werd de serie afgerond. Maar de executieven bij het CW Network zijn toch een beetje van comics gaan houden. Ze zijn nu druk bezig met het opzetten van een proefaflevering rond Green Arrow.

Brainfreezers die Smallville trouw gevolgd hebben weten dat de Green Arrow ook zijn gezicht liet zien in deze serie. En aangezien ze Bruce Wayne/Batman niet mochten gebruiken als Clark Kent zijn beste vriend, was Oliver Queen het beste alternatief. Een vergelijking is zo gevonden: een miljonair die de strijd aanbindt tegen de criminaliteit. Green Arrow werd in zijn beginjaren dan niet voor niets een Batman met pijl en boog genoemd.

Het bedrijf Berlanti Productions zal de show ontwikkelen. Greg Berlanti zal samen met Marc Guggenheim (Aquaman, Blade) gaan schrijven/produceren. En ja, er zijn nu mensen bij wie er een belletje gaat rinkelen. Berlanti Productions werd inderdaad ook door het SyFy-netwerk ingeschakeld om een Booster Gold-serie in elkaar te zetten. Nu maar hopen dat Green Arrow een beter lot beschoren is dan de gefaalde pilot rond Wonder Woman.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar