0
Posted 17/01/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Problemen voor Ashes

We bespraken al eerder hoe schrijfster Alex de Campi (Valentine, Smoke) een Kickstarterpagina opzette om een vervolg op Smoke gefinancierd te krijgen. Dit lukte wonderwel binnen de deadline die ze voorop hadden gesteld.

Via de collega’s van Bleeding Cool bereikte ons echter het volgende nieuwtje. Tekenaar Jimmy Broxton (Knight and Squire, The Unwritten) is zaterdag 14 januari door De Campi gevraagd om zich terug te trekken uit Ashes. Ze schrijft dat creatieve verschillen de reden waren voor deze beslissing. Broxton is het niet helemaal eens met de gang van zaken en hij heeft via zijn Facebookpagina aangegeven dat het verhaal anders ligt. In de comments bij het artikel op Bleeding Cool lijkt zich nu het eindgevecht af te gaan spelen, want zowel Broxton als De Campi hebben al gereageerd op het artikel. De Campi is redelijk correct en zegt dat ze de vuile was niet buiten wil hangen en dat ze op zoek gaat naar een vervanger. Broxton vraagt ronduit wie interesse heeft in zijn versie van de waarheid. Spannend…

Maar wat gebeurt er nu met de donaties? De Campi heeft zichzelf een maand de tijd gegeven om een vervanger te zoeken. Als er geen vervanger bekend is gemaakt op Valentijnsdag dan gaat het feest niet door. De donaties zullen dan worden teruggestort. Mocht je jouw donaties terug willen hebben dan is dat ook mogelijk. Je kan dan contact opnemen met De Campi via de Kickstarterpagina.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar