2
Posted 17/01/2012 by Arno in Comics
 
 

Derde, extra lange seizoen voor The Walking Dead

Dit weekend werd bekendgemaakt dat The Walking Dead, de succesvolle tv-serie van AMC gebaseerd op de eveneens succesvolle Image comic van Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard, niet alleen een derde seizoen krijgt eind 2012 zoals al eerder aangekondigd, maar dat dit seizoen ook nog eens extra lang zal zijn met maar liefst 16 afleveringen!

Nuja, het draait slechts om drie extra afleveringen tegenover het huidige seizoen twee (dat op zich al dubbel zo lang is als seizoen één), maar hoe meer zombies hoe meer vreugde. De eerste aflevering van het tweede seizoen trok meer dan 7 miljoen kijkers in de Verenigde Staten en het vroege verlengen van seizoen drie toont nog maar eens dat we de reeks nu al tot één van de meer succesvolle op een comic gebaseerde televisiereeksen mogen rekenen. Al is er nog haast niets bekend rond het derde seizoen, is de speculatie groot dat het groepje overlevers onder Rick Grimes (Andrew Lincoln) weleens de welbekende gevangenis uit de comics mag bereiken.

De laatste zes afleveringen van seizoen twee, dat zich grotendeels afspeelde op Herschel’s farm, zullen van start gaan vanaf 12 februari.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.