1
Posted 16/01/2012 by Brainfreeze in Tv/Film
 
 

Powers tv-serie bevindt zich in niemandsland

De voorbije zomer werd er druk gewerkt aan een proefaflevering voor Powers. Want ook deze comic van Brian Michael Bendis (Ultimate Spider-Man,Takio) en Michael Avon Oeming (Takio, God Complex) over een twee politiedetectives die zich bezighouden met misdaden waaraan superkrachten te pas komen, werd een tijd geleden opgepikt om bewerkt te worden tot een tv-serie.

De serie had min of meer onderdak gevonden op het FX network. Maar de president van dat netwerk heeft laten weten dat ze voorlopig nog niet weten wat ze gaan doen met de aflevering. Het probleem is dat er een groot stuk van het script herschreven moet worden om alle plooien glad te strijken. En hiervoor zouden dus ook nieuwe opnames plaats moeten vinden. De vraag is of ze hier nog geld en tijd in willen investeren. Want het zit er wel in dat Powers in 2012 nog niet op tv zal verschijnen.

De eerste afleveringen van de serie zouden een bewerking zijn van de eerste verhaallijn getiteld Who killed Retro Girl?, maar men heeft schijnbaar moeite om de juiste toon voor de serie te vinden. Het moet passen bij de duisternis van de comic en het type drama dat in de VS rond een uur of 22:00 word uitgezonden, denk bijvoorbeeld aan HBO’s The Sopranos.

Bendis heeft via zijn twitteraccount laten weten dat de serie in limbo verkeert. Maar het is nog niet dood. Slimme mensen zijn bezig om een oplossing te bedenken.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar