5
Posted 14/01/2012 by Wade Wilson in Comics
 
 

Nieuw logo voor DC

Het was eerder al aangekondigd, maar nu lijkt het bijna officieel dat DC Comics een nieuw logo zal krijgen! Hoe het nieuwe logo eruitziet zie je hiernaast, maar wat vinden we er nu zelf van? Sommigen onder jullie zijn misschien tegen een nieuw logo (het huidige is namelijk nogal cool naar mijn mening) maar, als je het ziet in het teken van de relaunch is het een redelijk logische stap. Het vorige symbool, de zogenaamde DC Swoosh bestaat pas sinds 2005. Daarvoor had DC Comics reeds sinds 1976 hetzelfde symbool bovenaan haar comics.

Gisteren heeft DC dan weer het nieuwe symbool ingediend om het te beschermen als zijnde haar trademark. Maar wat moet dit nieuwe logo nu eigenlijk voorstellen? Wel, dat is eigenlijk vrij simpel. Dit nieuwe logo is niets minder dan de letter D die wordt weggepeld om zo de letter C te tonen. Als we BleedingCool mogen geloven is dit het waarschijnlijk het nieuwe logo voor DC Comics. Gek genoeg is er nog geen kleur voor dit logo en werd er voorlopig ook nog geen vermeld voor het trademark. Het symbool zou ook geregistreerd worden voor verscheidene producten zoals t-shirts, groentensap (!?) en tafellakens.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be