0
Posted 14/01/2012 by Killian in Tv/Film
 
 

Filmnieuws: The Avengers, Thor 2, The Dark Knight Rises en Man of Steel

Op comicfilmgebied beweegt er heel wat dezer dagen. In mei vieren we natuurlijk de première van de langverwachte The Avengers-film. Deze zomer krijgen we het sluitstuk van Christopher Nolan’s Batman-trilogie en de reboot van de Spider-Man-franchise. De voorbije dagen losten de filmstudio’s enkele foto’s van deze films. Zo verscheen op SpiderMedia.ru een afbeelding van de Quinjet uit The Avengers.

 

 

Dat is niet het enige nieuws uit het Marvel-kamp. Ook over Thor 2 zijn enkele nieuwtjes te melden. Robert Rodat, de schrijver van o.a. Saving Private Ryan en The Patriot, is ingehuurd om het script van Don Payne te gaan herschrijven. Die laatste schreef ook mee aan de eerste Thor. Dit nieuws komt er enkele dagen nadat acteur Tom Hiddleston (Loki) in een webchat met Empire verklapte dat de opnames in de zomer van start zullen gaan in Londen.

Jaimie Alexander, zegt dan weer dat ze in overleg is om haar rol als Sif weer op te nemen in Thor 2. Ze deed dat in een interview met MTV News.

“Ik ben een comicfan in hart en nieren en zou graag de relatie tussen Thor en Sif zien groeien. Of dat aan bod zal komen in de film is nog niet zeker. Ik denk dat elementen aanwezig zullen zijn, maar weet nog niet hoeveel.”

Voorlopig blijft alles dus nog koffiedik kijken. Met de ene regisseur die de andere afwisselt (voorlopig blijft de teller staan op Alan Taylor), een script dat herschreven wordt en acteurs die van ‘toeten nog blazen’ weten, lijkt Thor 2 niet al te best van start gegaan.

Ook DC is dezer dagen nog met films bezig. De stembanden van Christian Bale kregen het nog een laatste keer te verduren voor de derde Batmanfilm. Eergisteren verschenen drie nieuwe foto’s van deze The Dark Knight Rises in Entertainment Weekly. Deze tonen Tom Hardy als Bane, Christian Bale als Batman en Gary Oldman als Jim Gordon.

 

  The Dark Knight Rises zal vanaf 20 juli in de zalen te zien zijn.

Last but not least, krijgen we nog een setfoto van de nieuwe Superman-film Man of Steel van regisseur Zack Snyder.

 

 Gaat de stalen man zijn nieuwe leven als truckchauffeur niet over rozen? Heet de nieuwe vijand van onze held Optimus Prime? Deze film zul je pas te zien krijgen vanaf 14 juni 2013. Tot dan, blijft het gissen…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.