2
Posted 13/01/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Marvel Mini Crossover: The Omega Effect

Daredevil, Spider-Man en The Punisher zijn Marvel’s bekendste straatratten. Dit jaar gaan ze lekker door elkaars titels wandelen. Want ja, het is tijd voor een minicrossovertje getiteld The Omega Effect.
Reed Richards is weer eens slordig geweest. Zijn Omega Device, dat de gegevens van 5 belangrijke criminele organisaties bevat, valt in handen van Daredevil. De criminelen weten ervan en willen het vernietigen. Met Daredevil erbij als het even kan. DD zal ook zijn handen vol hebben om zich The Punisher van het lijf te houden. Die heeft geen problemen om een doel voor dat apparaat te vinden. En ja, Spider-Man word ook in de mix gegooid. Mister Fantastic vraagt of zijn FF-teamgenoot het toestel wil terughalen.

Dit crossovertje wordt geschreven door Greg Rucka (The Punisher, Queen and Country) en Mark Waid (Daredevil, Incorruptible). Ze schrijven het ook echt samen. Een beetje volgens hetzelfde principe als ze indertijd deden met DC’s 52. De tekeningen worden verzorgd door Marco Checchetto (Squadron Supreme, The Punisher). Het idee is dat drie verschillende personages een gezamelijk doel vinden in The Omega Device.

Avenging Spider-Man #6, Daredevil #11 en Punisher #10 zullen de comics zijn die deze crossover zullen dragen.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar