7
Posted 11/01/2012 by Malkavian in Comics
 
 

*update* Vandaag Justice League: The New Frontier op VIJFtv!

Taranis liet ons via het forum weten dat we de DC-animatiefilm Justice League: The New Frontier mogen verwachten op VIJFtv. En dan nog wel deze middag om 12u40!

Dus programmeer die digibox want deze film is de geanimeerde versie van DC: The New Frontier, de Eisner-, Harvey-, & Shuster- prijswinnende minireeks geschreven en getekend door Darwyn Cooke.

In de jaren ’50 vinden er een aantal gebeurtenissen plaats die uiteindelijk leiden tot het begin van de Justice League. De Martian Manhunter komt aan op Aarde. Hal Jordan, een piloot, vindt een ring met speciale krachten waardoor hij de Green Lantern wordt. En ook is er de opkomst van John Henry, die onder de naam Steel tegen de Ku Klux Klan vecht…

De comic en animatiefilm brengen ons een hele knappe retroversie van het ontstaan van de Justice League. In tegenstelling tot de nieuwe versies die altijd een modernere kijk brengen op de oorsprong van de DC-superhelden, brengt The New Frontier een oudere en misschien ook meer originele op onze helden.

Opnemen en kijken is dus de boodschap! En haal zeker ook de Absolute-editie in huis van DC: The New Frontier, hij stond niet zonder reden op ons verlanglijstje

*UPDATE*

Voor wie het gemist heeft, geen paniek want VIJFtv zendt het nog eens uit. Maar dat niet alleen, ze zenden ook Teen Titans en Gotham Knight uit.

Hier alvast een overzicht:

Zo 15 jan
Teen Titans: Trouble in Tokyo
VijfTV van 13:15 tot 14:35

Wo 18 jan
Teen Titans: Trouble in Tokyo
VijfTV van 03:50 tot 05:00

Wo 18 jan
Batman: Gotham Knight
VijfTV van 12:30 tot 13:50

Do 19 jan
Justice League: The New Frontier
VijfTV van 03:50 tot 05:00

Vr 20 jan
Batman: Gotham Knight
VijfTV van 03:50 tot 05:00

 

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian