2
Posted 11/01/2012 by Brainfreeze in Games/Toys
 
 

Nieuwe Facebook game: Avengers Alliance

Het Amerikaanse bedrijf Playdom werd in 2010 door Disney overgenomen. De entertainmentsgigant wilde haar positie op de social gaming-markt verstevigen en zag in dit bedrijf het gereedschap om dit voor elkaar te krijgen. Playdom heeft games als Sorority life en Mobsters in haar portfolio zitten.
De programmeurs werden door Disney druk aan het werk gezet om wat games op basis van hun merken te bouwen. De eerste die we hiervan gaan zien is Avengers Alliance, een actie-RPG op Facebook waarin je een SHIELD-agent speelt die de leiding krijgt over een groepje Avengers die hij zelf mag samenstellen.
De aarde werd getroffen door een ramp genaamd The Pulse. Dit motiveert een aantal superschurken om in actie te komen. Het is dus aan jouw en je team om dit tuig te stoppen.

Natuurlijk zijn er ook nu weer zaken zoals verborgen personages en kun je je personages beter maken door ze gericht te trainen . Je kunt het ook opnemen tegen een van je Facebookvrienden.  Voor fans van dit type spel zeg ik niks nieuws.

Het spel zal in het eerste kwartaal van 2012 verschijnen. Er is uiteraard een speciale Facebook-pagina waar je lid van kunt worden en waar je als een dolleman kunt klikken op zaken die je leuk vindt.

http://www.facebook.com/avengersalliance

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar