3
Posted 07/01/2012 by Malkavian in Tv/Film
 
 

Kevin Smith’s Comic Book Men in Februari op AMC

Enkele maanden geleden brachten we het nieuws dat Kevin Smith werkt aan een realityreeks rond een comicshop. Deze is nu klaar om de wijde wereld in te gaan, want vanaf 12 februari gaat AMC de reeks Comic Book Men uitzenden. En om de kijker volledig in een comicsfeer te houden zenden ze deze uit na de nieuwe afleveringen van The Walking Dead die ook starten op 12 februari.

Als we op de beelden afgaan die we te zien krijgen in de twee verschillende reclamespotjes, gaat het vooral een grappige show worden vol geekiness en dat kan ik alleen maar toejuichen. Hopelijk krijgen we deze serie ook zeer snel te zien op een Belgisch kanaal, maar ik vrees dat het iets te niche is voor ons geeky Belgen.

Het geluid op de promo video’s is heel stil. Op dit moment staan ze nog niet op het officiële AMC youtube-kanaal, vanaf ze daar verschijnen vervang ik ze!

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian