0
Posted 06/01/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

Update – Bryan Hitch en Jonathan Ross over America’s Got Powers

Zoals al eerder werd geschreven zou er nog wat artwork en informatie rond de nieuwe Image-reeks America’s Got Powers worden vrijgegeven. Tekenaar Bryan Hitch (The Ultimates, The Authority) en schrijver Jonathan Ross (Turf) hebben hun boekje opengedaan…
Het gaat dus over de combinatie van een realityshow en een groepje jongeren met superkrachten. In de wereld van Hitch en Ross lopen er dus mensen met krachten rond, die over het algemeen met fascinatie worden bekeken. Tegelijkertijd worden ze ook gevreesd. Meedoen aan de realityshow America’s Got Powers is dus een buitenkansje om iets van hun leven te maken. De winnaar wordt lid van het enige superheldenteam op aarde. De strijd belooft hard te worden en oudere lezers zullen misschien gaan denken aan vergelijkbare titels zoals de film Running man of een comic als Idolized (bedankt voor de tip, Spine).

De jongeren die meedoen zullen echter ontdekken dat er een naar kantje aan de show zit. En dat de prijs van het meedoen misschien wel zwaarder is dan een overwinning

Hoe de jongen zonder krachten daar nu precies in past? In april weten we het.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar