1
Posted 03/01/2012 by Brainfreeze in Comics
 
 

America’s Got Powers – de nieuwste van Bryan Hitch en Jonathan Ross

Bryan Hitch

Rond de jaarwisseling werd bekendgemaakt dat tekenaar Bryan Hitch (The Ultimates, Captain America Rebornvertrekt bij Marvel. Het gokken gaat me blijkbaar redelijk goed af, want Hitch gaat inderdaad een creator-ownedproject maken. Alleen zal het niet samen met Mark Millar (Kick-Ass, Wanted) worden, want de voormalige BBC-vedette Jonathan Ross (Turf) heeft samen met Hitch een comic opgezet getiteld America’s Got Powers.

Stel je het volgende voor: 18 jaar geleden werd je samen met een aantal andere kinderen op hetzelfde tijdstip geboren. Je bent alleen de enige die geen superkrachten heeft. Al je vrienden doen mee aan een realityshow voor superhelden getiteld America’s Got Powers. Via deze show worden leden gerekruteerd voor een nieuw superheldenteam. En jij mag kijken hoe ze de strijd met elkaar aanbinden voor dat felbegeerde plekje. Door een speling van het lot  lukt het je toch om mee te doen. En dat terwijl je geen krachten hebt…

De serie zal worden uitgegeven door Image. Deze week zal Jonathan Ross nog wat informatie vrijgeven, en dat zal je dan ook weer kunnen nalezen op Brainfreeze

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar