6
Posted 30/12/2011 by Malkavian in Comics
 
 

Brainfreeze Crew’s verlanglijstje (100-… euro)

Wat had je graag gekregen voor Kerst/Nieuwjaar? De vraag die iedereen de laatste weken wel minstens éénmaal heeft gekregen. Maar als je het vraagt is de fun er al voor een groot deel af. Daarom maakt Brainfreeze een lijstje met items die de crew graag zelf zou krijgen en geven we een subtiele hint naar iedereen die een comicfan wil verrassen. Eergisteren hadden we de aftrap gegeven van onze verlanglijstjes met de meest betaalbare lijst, die van 1 tot 20 euro. Gisteren gingen we we iets duurder en werd het budget opgetrokken tot 100 euro, wat resulteerde in enkele zeer mooie en must-have cadeau’s. Vandaag mag je de lijst voor mensen met een bodemloze portefeuille verwachten, dus kijken is op eigen risico!! We zijn niet verantwoordelijk voor een lege spaarrekening na het bekijken van deze lijst.

100-… euro

Art Grafunkel : Star Wars Art: The Comics (512,88€) 

Als je écht eens wat flappen wil uitgeven, Miss of Mister Big Spender, dan is dit het ultieme kadootje voor die Star Wars– en/of comic-nerd in je leven. Het toont je het beste uit de Star Wars-strips, van de jaren ’70 tot nu, met werk en nota’s van tekenaars als Adam Hughes, Howard Chaykin, Bill Sienkiewicz, Paul Pope, Mike Mignola, Frank Quitely, en een massa anderen.
Er is reeds een hardcover-versie te koop vanaf 40€, en als je geluk hebt voor nog minder… maar… deze klepper hier bevat, buiten de meer dan 100 exclusieve pagina’s, ook gesigneerde luxeprints van Dave Dorman, Sam Kieth, Mike Mignola, Frank Quitely en Ryan Sook. ‘Noeg gezegd, mofo!

 

Yann : BONE 20th Anniversary Slipcase Edition ( 128.42€) 

Nog een reeks waar ik veel goeds over gehoord heb, maar die ik helaas nog niet aan mijn collectie heb kunnen toevoegen, is Bone. Voor de twintigste verjaardag van het eerste nummer werd de reeks opnieuw uitgegeven in één volume met een hoop bonusmateriaal, volledig in kleur, in een stevige hardcover met een fraaie slipcase. Dus ja: die wil ik wel!


De Baard van Alan Moore : The Art of Final Fantasy (107.26€) 

Yoshitaka Amano, Final Fantasy. Moet ik echt uitleggen waarom ik dit als geek zijnde op mijn bureautje heb willen liggen?

Malkavian : Green Lantern Hal Jordan vs Parallax Statue (243.14€) 

VERRASSING!! Een Green Lantern-beeld, wie had dat ooit kunnen denken dat ik zoiets op mijn verlanglijstje zou plaatsen. Als grote Green Lantern-fan staan er natuurlijk nog meer items op mijn lijst van The Emerald Knight, maar veel van die dingen zijn al uitverkocht en alleen nog maar met veel geluk op Ebay te vinden. Ik heb ondertussen geleerd dat als je iets echt hard wil, je er gewoon voor moet gaan want als het uitverkocht is gaat de prijs als een raket de lucht in.

 


Arno : Iron Man 2 Movie Mark V Briefcase Suit Replica ( 448.06€) 

Al bevat het niet de vuurkracht van het origineel, lijkt deze replica van Iron Man’s zilveren harnas in een aktetas me een ideaal ding om onopgemerkt naar school/werk mee te nemen en aan te trekken wanneer je dag begint tegen te steken.

Lav: 75 years of DC Comics (196.10€) 

Deze enorme hardcover bevat meer dan 700 pagina’s over de geschiedenis van DC en haar helden. Een aanrader voor iedere geek die de centen (of suikeroom) heeft en veel van DC leest. (Malkavian’s sidenote: Ik heb deze en hij is inderdaad de moeite)

Alterrock : Dark Tower Omnibus HC Slipcase set (107.02€) 

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met het boek The Dark Tower te lezen. Wegens tijdsgebrek heb ik deze serie nooit kunnen uitlezen of zelfs vervolledigen. Nu dit fantastische verhaal uit is in comicvorm zou ik graag een herkansing krijgen…

Wade : The Dark Knight Joker Full Size Bust (681.84€) 

Als je een rijke peter of meter hebt, waarom dan eens niet proberen of ze deze enorm gedetailleerde, prachtige collectible voor je onder de kerstboom willen leggen? Niet alleen was Heath Ledger een fantastische Joker, zijn look was zo cool dat ie het zelfs in de comics haalde (Flashpoint Batman en Joker)! Een lifesize bust van deze angstaanjagende clown is dus een welkom geschenk bij iedere Batman-fan met een rijke familie of geld teveel.

 

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian