0
Posted 30/12/2011 by Brainfreeze in Comics
 
 

Ashes komt er…dankzij jullie

Vorige maand riep Alex de Campi (Valentine, Smoke) de hulp in van de lezers om Ashes, het vervolg op Smoke, gepubliceerd te krijgen. Ze kreeg maar geen uitgeverij gevonden hiervoor . En als niemand het tegen jouw voorwaarden wil doen dan moet je zelf in actie komen. Zo mobiliseerde ze de potentiële lezers om een financiële bijdrage te leveren. Ze had een Kickstarter-pagina geopend en tot 31 december de tijd genomen om de benodigde 27.000 dollar te halen. Dat lukte!

Op 18 december werd het doel bereikt. En inmiddels staat er zo’n 32.000 dollar te wachten. Als er na de 31ste geen creditcards weigeren dan is er dus ook nog geld over voor wat anders. De Campi zal dan bij Image eveneens een papieren versie uitgeven van haar populaire webcomic Valentine.

Mocht je gedoneerd hebben, kusje op je voorhoofd. En nu maar afwachten…

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar