5
Posted 25/12/2011 by Malkavian in Wedstrijd
 
 

Wedstrijd: Winnaars Cowboys & Aliens Blu-ray & DVD

De comicliefhebbers zijn het laatste jaar enorm verwend geweest in de bioscoop. Een paar maanden geleden gaven we al ThorBlu-rays weg. Ditmaal is het de beurt aan de Sci-Fi-Western Cowboys and Aliens. Deze spektakelfilm met Daniel Craig (James Bond) en Harrison Ford (Indiana Jones) in de hoofdrollen, vertelt het verhaal over een cowboy die wakker wordt met iets vreemds aan zijn arm, een heel rare brede armband. Als hij in een dorpje aankomt duurt het niet lang vooraleer de inwoners van het dorpje worden aangevallen door demonen in ijzeren vogels. De helft van de bevolking wordt meegenomen en Daniel Craig en Harrison Ford gaan erachteraan. Cowboys & Aliens is terug een comicverfilming door Jon Favreau die al eerder de twee Iron Man-films regisseerde. In samenwerking met Universal Pictures en Tinseltown mag Brainfreeze 3 Cowboy & Aliens Combo’s (Blu-ray + DVD)  weggeven!

De winnaars

Boomvavavoom
Heldarak
Ck3v1n

Proficiat aan de winnaars, jullie krijgen binnenkort een mail met de vraag om jullie adres even door te sturen. Ook de winnaars van de Halloween-wedstrijd mogen hun prijs binnenkort in de bus verwachten.
Hou Brainfreeze zeker in de gaten de komende dagen want we zijn nog niet uitgedeeld ;-)

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Winnaars worden bekendgemaakt op zondag 25 December.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian