0
Posted 23/12/2011 by Brainfreeze in Comics
 
 

Stan Lee ‘s nieuwste held heet Chakra

Stan Lee overleeft ons allemaal. Waar zijn generatiegenoten vaak al 20 jaar met pensioen zijn of dood neervallen gaat hij onverstoorbaar verder. Ga maar na. Dit jaar vierden we al het 50-jarige (!) jubileum van de Fantastic Four. En de komende jaren zullen zijn andere creaties zoals Spider-Man, Hulk, de Avengers en de X-Men eveneens een halve eeuw oud worden. De man blijft maar doorgaan. Hij is actief in de manga, film en nu heeft hij ook een Indiaase superheld gemaakt.

De Indiase uitgever Liquid Comics (voormalig Virgin Comics) heeft hem ingehuurd om wat superhelden te bedenken. Zijn boreling heet Chakra the Invincible.
De Indiase tiener Raju Rai is een jong genie uit Mumbai. Hij streeft ernaar het maximale potentieel van de mens te ontsluiten via wetenschap. Hij ontwikkelt een pak die de chakra’s van het lichaam activeert. Hierdoor krijgt hij nieuwe vaardigheden en krachten en noemt hij zichzelf: Chakra the Invincible!

De comics worden gemaakt in samenwerking met een team van lokale tekenaars. Sla nu niet direct je previews-catalogus open. Want daar ga je ze niet vinden. De avonturen van Chakra worden uitgegeven via graphicindia.com. Daar zijn ze te downloaden voor je computer of smartphone.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar