0
Posted 23/12/2011 by Brainfreeze in Comics
 
 

John Woo bewerkt Seven Brothers tot een webserie

Seven Brothers? Ja, ik kan het begrijpen als je geen idee hebt wat dit is. In 2006 verscheen Virgin Comics op het toneel. De bekende ondernemer Richard Branson stopte ook een vingertje in de comicsindustrie. Hij werd door Deepak Chopra en het Indiase Gotham Entertainment gevraagd om mee te doen in een nieuwe uitgeverij. De insteek van deze uitgeverij was om unieke content in India te produceren. Zaken die een wereldwijd publiek kunnen aanspreken.
Een van de lijnen bij Virgin droeg de naam Director’s Cut.  Enkele filmregisseurs zetten hier in samenwerking met comicmakers hun eigen titels op. Een van deze titels was John Woo’s Seven Brothers. De actieregisseur baseerde zich op een oud Chinees volksverhaal, wat hij tot een eigentijdse versie liet bewerken door het duo Garth Ennis (Preacher, Jennifer Blood) en Jeevan Kang (Spider-Man:India, Ramayan 3392 AD).

Waar gaat het over? Vele jaren voordat Columbus en Magalhaes uitvoeren maakten de Chinezen al een rondreis rond de wereld. Deze reizen leverden een morbide erfenis op. Een oude Chinese tovenaar zal proberen om de wereld te veroveren. Zeven broeders, mensen die op het oog niks met elkaar gemeen hebben, zijn de enige die hem kunnen stoppen.

Mocht je willen weten hoe het afloopt en heb je al je geld al opgemaakt voor de feestdagen? Dan kan je deze serie online gaan volgen. Voor het gemak hebben we de eerste aflevering hieronder geplaatst:

Seven Brothers

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar