4
Posted 21/12/2011 by Arno in Comics
 
 

Marvel Heroes – nieuwe titel voor Marvel’s Massive Multiplayer Online game

Recentelijk zijn er nieuwe details en enkele character models opgedoken van Marvel hun Massive Multiplayer Online-game (hun eigen antwoord op DC Universe Online eerder dit jaar, zeg maar). De PC-game, dewelke geproduceerd zal worden door Gazillion Entertainment (Marvel Super Hero Squad Online, een eerdere MMO voor een jonger publiek), ziet eveneens zijn naam veranderen van Marvel Universe naar Marvel Heroes.

Eerder was al geweten dat niemand minder dan Brian Michael Bendis (Ultimate Spider-Man, Avengers, Daredevil) verantwoordelijk zal zijn voor de verhaallijn van de game, en dat een zeer belangrijke rol weggelegd zal zijn voor überschurk Doctor Doom. In tegenstelling tot concurrent DC Universe Online, waarin je je eigen nieuwe personage(s) dient te creëeren, zal je in Marvel Heroes wel degelijk met zowel de grotere als kleinere superhelden uit de comics kunnen spelen: van Spider-Man tot Squirrel Girl, en van Deadpool tot Captain America. Ook zou Marvel Heroes al meteen free-to-play moeten worden, zonder maandelijkse abonnementen.

Gazillion Entertainment ziet het duidelijk groots, want spelers zullen in Marvel Heroes niet alleen de mogelijkheid krijgen om het traditionele Marvel-universum te bezoeken (Earth-616), maar ook de vele alternatieve versies hiervan zoals het Ultimate-universum, het Supreme Power-universum en zelfs het cinematische universum uit de recente films! Hieronder kan je alvast de drie nieuwe karakterdesigns bekijken: Spider-Man, Thor en The Thing. Voor de gelegenheid zwieren we er de eerder vrijgegeven designs van Wolverine, Cable, Deadpool en Captain America er ook nog bij.

Een releasedatum voor Marvel Heroes blijft voorlopig nog onbekend. Het klinkt allemaal wel veelbelovend, maar ik vraag me nu toch wel af: als iedere speler inderdaad zijn/haar favoriete werkelijke Marvel-personage kan zijn, hoeveel verschillende Spideys er binnenkort online zullen rondslingeren…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.