4
Posted 19/12/2011 by Arno in Comics
 
 

Bekijk de officiële trailer van The Dark Knight Rises

When Gotham is ashes, you have my permission to die

Eindelijk! Na een eerste korte teaser, de onofficieel opgenomen en verspreide Bane-proloog en de vele illegale versies die dit weekend her en der verschenen, stuurde Warner Bros. nu de eerste, officiële trailer van The Dark Knight Rises de wereld in! In deze trailer van het derde en laatste deel van regisseur Christopher Nolan zijn Batman-trilogie krijgen we een klare kijk op Tom Hardy als Bane, Anne Hathaway als Selina Kyle/Catwoman en een duidelijk meer afgeleefde Christian Bale als Bruce Wayne/Batman (het merendeel van de film zal zich immers pas acht jaar na zijn voorganger The Dark Knight afspelen). Gary Oldman keert terug als commissaris Gordon en Michael Caine doet hetzelfde als Bruce zijn trouwe butler Alfred. Verder vangen we ook nog glimpsen op van Joseph Gordon-Levitt als agent John Blake, Marion Cotillard als Miranda Tate (die volgens de geruchten weleens niemand minder dan Talia al Ghul zou kunnen zijn) en de nieuwe vliegende Batmobile/Batwing! De heuse storm waarover men spreekt zal Gotham City bereiken op 20 juli, 2012, wanneer The Dark Knight Rises in de bioscoop te zien zal zijn. Geniet ervan!

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.