11
Posted 18/12/2011 by Arno in Comics
 
 

Bekijk de BANE proloog/trailer van The Dark Knight Rises!

Hij is er! Weliswaar in een handcameraversie, maar hieronder kan je de bijna 7 minuten durende proloog van The Dark Knight Rises bekijken. In deze proloog — dewelke vertoond wordt voor de IMAX-versies van Mission: Impossible – Ghost Protocol — worden we voorgesteld tot Bane (gespeeld door Tom Hardy), de hoofdschurk uit de film. Verder zien we enkele korte flitsen van wat we allemaal nog mogen verwachten in het sluitstuk van regisseur Christopher Nolan zijn Batman-filmtrilogie. The Dark Knight Rises zal in de bioscopen te zien zijn vanaf 20 juli, 2012. Bekijk hieronder alvast de eerste scène (en ja, de geruchten over Bane zijn moeilijke verstaanbaarheid zijn inderdaad niet gelogen, dat wordt nog wel wat werk voor de sound-editors van de film).

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.