42
Posted 17/12/2011 by Malkavian in Wedstrijd
 
 

Wedstrijd: Maak kans op Cowboys & Aliens Blu-ray & DVD

De comicliefhebbers zijn het laatste jaar enorm verwend geweest in de bioscoop. Een paar maanden geleden gaven we al ThorBlu-rays weg. Ditmaal is het de beurt aan de Sci-Fi-Western Cowboys and Aliens. Deze spektakelfilm met Daniel Craig (James Bond) en Harrison Ford (Indiana Jones) in de hoofdrollen, vertelt het verhaal over een cowboy die wakker wordt met iets vreemds aan zijn arm, een heel rare brede armband. Als hij in een dorpje aankomt duurt het niet lang vooraleer de inwoners van het dorpje worden aangevallen door demonen in ijzeren vogels. De helft van de bevolking wordt meegenomen en Daniel Craig en Harrison Ford gaan erachteraan. Cowboys & Aliens is terug een comicverfilming door Jon Favreau die al eerder de twee Iron Man-films regisseerde. In samenwerking met Universal Pictures en Tinseltown mag Brainfreeze 3 Cowboy & Aliens Combo’s (Blu-ray + DVD)  weggeven!

Wat kan je winnen?

Je maakt kans op één van de volgende prijzen :

– één van de drie Cowboys & Aliens-Combo’s, deze bevat de Blu-ray- en DVD-versie van de spektakelfilm.

Wat moet je doen om te winnen? Er zijn 3 manieren !

– Post een reactie hieronder. Zorg wel dat je een geregistreerde account gebruikt, want anders kan je niet winnen.

– Volg ons op Facebook en tag jezelf in de Cowboys & Aliens-Blu-ray foto op de Brainfreeze Facebook Pagina om kans te maken op één van de drie tickets.

– Volg ons op Twitter en retweet het wedstrijd bericht op Twitter om kans te maken op één van de drie tickets.

Als je dus drie keer kans wil maken, dan moet je een reactie geven, de flyer taggen op Facebook en de wedstrijdpost retweeten. Wil je enkel iets op Facebook doen? Geen probleem, dat gaat ook.

De wedstrijd loopt tot en met woensdag 21 december.

!! Denk er wel aan dat als je via Facebook of Twitter meedoet, je ook een PM (privéboodschap) moet sturen naar Malkavian, zodat wij kunnen nagaan wie er juist achter die naam schuilgaat, kwestie dat we je persoonlijke gegevens niet bekend moeten maken als je wint. !!

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Winnaars worden bekendgemaakt op zondag 25 December.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian