2
Posted 15/12/2011 by Arno in Comics
 
 

Nieuwe trailer voor Ghost Rider: Spirit of Vengeance

The World’s Darkest Hero… Rides Again!

Het regent maar filmnieuws de laatste tijd. Zonet gaven Marvel en Columbia Pictures (via Yahoo! Movies) een nieuwe trailer vrij voor Ghost Rider: Spirit of Vengeance, de tweede film rond de helse biker en semi-reboot van de franchise. Net zoals in de eerste film uit 2007, zal Nicolas Cage (Kick-Ass) alweer de hoofdrol van Johnny Blaze op zich nemen, maar de algemene toon van de film zal toch donkerder en grimmiger worden dan de vorige. Ghost Rider: Spirit of Vengeance wordt dan ook uitgebracht onder het meer volwassen Marvel Knights-label, waarin al eerder Punisher: War Zone uit 2008 verscheen.

In Ghost Rider: Spirit of Vengeance zal Johnny Blaze aanvankelijk een teruggetrokken bestaan leiden in Oost-Europa en trachten in het reine te komen met zijn helse vloek. Toch wordt al spoedig zijn hulp ingeroepen door Moreau, een lid van een kloosterorde gespeeld door Idris Elba (Thor), om een moeder en haar zoon te beschermen van de duivel zelf, die in zijn menselijke vorm verrassend goed zal lijken op acteur Ciaràn Hinds (Road to Perdition). Een tweede antagonistische rol is weggelegd voor Johnny Witworth (CSI: Miami), die de bovennatuurlijke villain Blackout zal vertolken. Ghost Rider: Spirit of Vengeance verschijnt op 17 februari in de bioscoop en werd geregisseerd door Mark Neveldine en Brian Taylor (Crank, Gamer).

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.