8
Posted 11/12/2011 by Malkavian in Comics
 
 

Stan Lee komt naar London Super Comic Convention

Soms zegt een titel meer dan genoeg. Daarjuist tijdens de Brainfreeze crewmeeting waren we nog bezig over London Super Comic Convention en werd er de vraag gesteld welke van de vele Con’s we volgend jaar moeten bezoeken. Gaan we terug naar Kapow! zoals vorig jaar, gaan we naar London Expo of zal het Super Comic Con worden?

Nu met de komst van Stan Lee is het antwoord op de vraag vrij simpel, Stan ‘The Man’ zo dicht bij huis is vrij uniek.  De legendarische schrijver en de man die het Marvel-universum leven gaf zal voor de eerste keer in 40 jaar op een conventie in het Verenigd Koninkrijk te zien zijn.

London Super Comic Con 2012 zal neerstrijken in het London Excel Convention Centre en dat tijdens het weekend van 25 & 26 Februari. Fans die langskomen kunnen uitkijken om hun comics te laten signeren, op de foto te gaan met de legende zelf en aandachtig luisteren naar de wijze woorden van Stan ‘The Man’ in de Guest Panels.

Stan Lee is wel de bekendste maar niet de enige grote comicnaam op LSCC. Namen die allicht een belletje doen rinkelen zijn : Brian Bolland, Mike Deodato Jr., Kevin McGuire, George Pérez, Bernie Wrightson en vele anderen.

Bekijk de website van London Super Comic Convention voor meer informatie en we zien elkaar zeker op de LSCC!!

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian