2
Posted 09/12/2011 by Brainfreeze in Comics
 
 

Wat is het geheim van de Defenders?

Marvel‘s bekendste non-team heeft sinds deze week terug haar herintrede gemaakt in het comicsveld. Doctor Strange en zijn Defenders nemen het in hun vernieuwde reeks op tegen Nul, Breaker of Worlds, een resterende Worthy uit Fear Itself. Nul is echter niet het enige gevaar dat het universum bedreigt. Onderaan de pagina’s van de nieuwe nummer #1 staan namelijk mysterieuze zinnen die ergens naar verwijzen.

Sommige van deze zinnen doen denken aan de kaart die al eind 2010 in Avengers #5 was te zien. In deze comic reisden de Avengers naar een alternatieve apocalyptische toekomst waar ze de kaart aantroffen in het lab van de toekomstige Tony Stark. Hierop werden gebeurtenissen vermeld die toen nog moesten gebeuren, zoals de Three-verhaallijn in Fantastic Four, de splitsing van de X-Men, de nieuwe richting voor Daredevil, het Fear Itselfevent en de nakende Ultron War in de Avengers-reeksen. Dit was toen dus duidelijk een inkijkje in de verdere plannen van Marvel. In The Defenders trachten ze deze trend nu verder te zetten.

De beroemde Avengers roadmap

 

De volgende aanwijzingen zijn in The Defenders #1 te vinden:

Who Loves Dr Strange? Defenders #4.

Shut The Engines Down.

X-23 Joins A New School… Avengers Academy!

Everyone You Love Dies.

To Save The Secret Avengers Today , Black Widow Must Fight In The Past! Wait, What?

The Universe Will Break.

Everybody Hates Kid Loki! Especially The Asgardians In Journey Into Mystery.

Fight To Save Everything.

The Impossible Isn’t Coming…
…The Impossible Is Already Here.

Sommige hints spreken voor zich, denk ik. Maar andere?

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar