0
Posted 08/12/2011 by Brainfreeze in Comics
 
 

Speciale Hack/Slash promotie tijdens de feestdagen

Het is weer die tijd van het jaar. De dagen worden korter en korter. De winter doet voorzichtig zijn intrede en mensen zoeken weer toenadering tot elkaar. Sint Nicolaas maakt de Benelux onveilig en de Kerstman en Kindeke Jezus verspreiden hun zegen over de mensen. Die speciale periode in het jaar, the holidays.

Bij zoveel jolijt kan het niet anders dan dat mensen willen lezen over bloeddorstige seriemoordenaars en Cassandra Hack, de jongedame die jacht op ze maakt. Daarom heeft haar schepper Tim Seeley (Heroes for Hire, Loaded Bible) een kortverhaaltje gemaakt waarin hij het uitgangspunt van de reeks Hack/Slash uitlegt aan de lezers die hier nog nooit van hebben gehoord. Normaal gesproken werkt hij samen met andere artiesten om de avonturen van Cassandra Hack op te tekenen, maar ditmaal maakt hij het verhaaltje helemaal zelf.

Natuurlijk hoeven we hier niet voor te betalen. We mogen het verhaal gewoon downloaden vanaf deze plek.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar