2
Posted 06/12/2011 by Brainfreeze in Comics
 
 

Tom DeFalco vervangt Fabian Nicieza op Legion Lost

De reden werd niet gegeven, maar schrijver Fabian Nicieza (New Warriors, Thunderbolts) is in overleg met zijn editor opgestapt als schrijver van Legion Lost. Het zesde deel zal zijn laatste deel zijn. De vraag is wie hem dan moet vervangen? Een andere ex-Marvel coryfee natuurlijk en wel Tom DeFalco (Thor, Spider-Girl)!

Editor Brian Cunningham overlegde met zijn mede-editors en de naam van DeFalco bleef maar naar voren komen. En waarom ook niet? Hij kan personages opbouwen en de lezer van ze laten houden. Het fantastische lijkt terecht gigantisch maar tegelijkertijd ook heel menselijk en kwetsbaar. Als hij personages schrijft dan haalt ie ze door de wringer, waarbij er verhalen ontstaan die de lezer gewoonweg moet lezen.

Tom DeFalco werd uitgenodigd op kantoor waar hij, de editor en tekenaar Pete Woods (The Authority, Action Comics) een lang gesprek voerden. Het ging over de subplots van Nicieza die hij zal oppakken en doorontwikkelen. En hij zal er eveneens nog het nodige aan toevoegen.

Wat kunnen de lezers nu verwachten?

Een crossover met de Teen Titans en de mysterieuze organisatie genaamd N.O.W.H.E.R.E. Een ontwikkeling uit deze crossover zal de koers van Legion Lost veranderen.

Tyroc draagt een dodelijk geheim met zich mee. En het team is daar niet blij mee.

– Een romance die het team weleens in tweeën kan splitsen.

– En alsof dat nog niet genoeg is, blijkt er ook nog een verrader in hun rangen te zitten.

Kortom, DeFalco en co hebben er zin in. Ze hopen dat wij mee gaan doen als lezers. En wie weet? Ik kan hem wel waarderen. Misschien dus toch maar een trade oppikken…

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar