0
Posted 06/12/2011 by Arno in Comics
 
 

Open flesjes met de hamer van Thor!

Voor al diegenen die wensen om op een toch vrij “heroïsche” manier hun flesje Jupiler te kraken biedt Marvel nu de oplossing! In samenwerking met Diamond Select Toys zal er vanaf begin 2012 een flessenopener op de markt worden gebracht in de vorm van Mjolnir, de machtige Uru-hamer van de Asgardiaanse dondergod Thor!

Dit leuk hebbedingetje zal de eerste zijn van een heel resem superheroïsche flessenopeners die verkrijgbaar zullen worden gesteld in de betere stripwinkel (met een vermoedelijk prijskaartje van rond de 20 euro). Geen idee in welke vorm de verdere flessenopeners zullen verschijnen (Wolverine-klauwen? Venom-tanden? Een stuk rots van The Thing?) maar Mjolnir lijkt me alvast een goed begin. Ook al schenkt de flessenopener je niet meteen de werkelijke macht van Thor (al bevat het wel de inscriptie), zal ie alvast toch makkelijker op te pakken zijn dan the real thing. Verder kan het wel degelijk de aanloop geven tot, om het in de woorden van de dondergod zelf te zeggen: “drinking, fighting, and making your ancestors proud!

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.