1
Posted 06/12/2011 by Brainfreeze in Comics
 
 

Morning Glories hardcover vertraagd

Je las de lovende recensies (o.a. hier en hier) en je was overtuigd. Maar omdat jij de meisjes die je mee naar huis neemt graag imponeert met je indrukwekkende boekenkast wachtte je op de hardcover. Of misschien had je een andere reden? Hoe het ook zij, jij wilde de luxe-editie. Deze week zou hij in de winkel liggen. Althans, dat dacht je…

Door een drukfout moest de complete oplage van de Morning Glories-hardcover worden teruggestuurd. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat deze hardcover alsnog zal verschijnen, en Image streeft ernaar om de boel gereed te hebben voor de jaarwisseling. De bundel zou dus ten laatste in de laatste week van december in de winkel moeten liggen. Het wachten schijnt de moeite waard te zijn: de eerste 12 issues zijn hierin gebundeld, er is een voorwoord van Damon Lindelof (Lost,Ultimate Wolverine vs. Hulk) plus extra schetsen en ontwerpen van de tekenaars Joe Eisma (Dynamo 5, Existence 3.0) en Rodin Esquejo (Fractured Fables). Zeker de moeite waard, medunkt.

Bestellen? Dat kan eventueel hier:

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar