4
Posted 03/12/2011 by Yann in Comics
 
 

Movie 43: Kristen Bell als Supergirl

Wie had dat gedacht? Naast Batman, de Avengers en Spider-Man, zullen er nog een pak andere superhelden op het witte doek te zien zijn in 2012. Maar niet in een werkelijke superheldenfilm. Kristen Bell (Heroes, Veronica Mars) en haar collega’s zullen verschillende personages van DC Comics vertolken in een segment van de film Movie 43.

Leslie Bibb als Christine Everhart in Iron Man

Sommigen onder jullie breekt het koude zweet wellicht al uit. De spoofs die de laatste jaren op ons werden losgelaten waren immers gespeend van gevatte of scherpe humor. Op dit punt kunnen we jullie al geruststellen: de terminaal ongrappige Friedberg & Selzer (Meet the Spartans, Superhero Movie, Disaster Movie) zijn niet aan deze film verbonden. Movie 43 is een project van de gebroeders Farrelly (Dumb & Dumber; Shallow Hal; Me, Myself & Irene). Ze verzamelden een groep regisseurs en acteurs die een collectie korte komische filmpjes afleveren. Het segment dat werd geregisseerd door de Farrelly’s gaat over groepje disfunctionele superhelden, vertelde actrice Leslie Bibb aan ComingSoon.net.

Leslie Bibb is wellicht vooral bekend van haar rol als journaliste Christine Everhart in Iron Man. In Movie 43 mag ze niemand minder dan Wonder Woman vertolken:

“Ik heb een fantastische pruik en het hele kostuum, wat behoorlijk fantastisch was. En ik ben zo gek als een deur, echt stapel.”

Het lijstje acteurs en personages die in dit stukje hun opwachting maken is behoorlijk indrukwekkend: Jason Sudeikis als Batman, Justin Long als Robin, John Hodgman als The Penguin, Bobby Cannavale als Superman, Kristen Bell als Supergirl en Uma Thurman als Lois Lane. Leslie Bibb verklapte nog dat Superman rookt en Wonder Woman met Batman geslapen heeft, maar hij belt haar niet terug. En ze doen met zijn allen aan speed dating.

Het klinkt misschien niet bijzonder origineel, maar het is goed mogelijk dat de Farrelly’s verrassend uit de hoek komen. En zo krijgen we onze favoriete helden en schurken toch nog eens op het grote scherm te zien. Kristen Bell als Supergirl klinkt bovendien niet als een slecht idee. Wat denken jullie? Laat het ons weten in de comments!

Movie 43 komt wellicht op 25 juli in de Belgische zalen.
De fan-art van Kristen Bell als Supergirl werd gemaakt door JoshMC.

Comments

comments


Yann

 
avatar
Eindredacteur, recensent en nieuwsposter Popcultuurliefhebber in het algemeen en comiclezer in 't bijzonder