0
Posted 01/12/2011 by Brainfreeze in Comics
 
 

Red The Shade!

Marvel claimde in de voorbije maanden de naam dat ze met speels gemak de nodige series stopzetten. Maar laten we niet vergeten dat DC Comics eveneens een rijke geschiedenis kent op dit gebied.

Schrijver James Robinson (Starman,Action Comics) twitterde aan een fan dat de serie The Shade zich in de gevarenzone bevindt. Of zoals hij het zelf zegt: “If sales don’t improve it may be cancelled before the 12 issues are done.” Let wel, DC heeft geen officiële waarschuwing gegeven. Dus misschien praat Robinson voor zijn beurt. Maar toch…

Wie het zekere voor het onzekere wil nemen, en mensen als Jill Thompson (The Invisibles,Beasts of Burden) en Darwyn Cooke (Parker,Catwoman) in actie wil zien op deze reeks, doet er goed aan om de losse issues aan te schaffen.

Onze eigen Lav zei het volgende over het eerste deel :

Robinson geeft met het verhaal nog geen nadrukkelijke richting waar hij met de reeks naartoe wil gaan. Ook is het door de speelse tekeningen van Cully Hamner (Red, Blue Beetle) nog niet echt duidelijk wat we in het verdere verloop van het verhaal mogen verwachten. Hoewel The Shade #1 op zich geen slechte start is, blijf ik dus toch nog steeds op mijn honger zitten.”

Ze had er duidelijk meer van verwacht. En misschien zegt dat ook wel veel over deze serie? Toch, als ik de verdere reviews van onze concullega’s mag geloven dan zit er wel een stijgende lijn in de reeks. Dus mocht je geld over hebben, waag een poging en geef The Shade een kans. Doe het voor James.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar