7
Posted 30/11/2011 by Brainfreeze in Comics
 
 

Hoe zit het nu met Madureira en Avenging Spider-Man?

Toen het eerste deel van de nieuwe reeks Avenging Spider-Man in aantocht was, leverde dat al discussies op. (Zie ondermeer dit topic op ons forum). Zou tekenaar Joe Madureira (Uncanny X-men,Battle Chasers) nu wel in staat zijn om zijn deadlines te halen? En is hij niet binnen een drietal maanden alweer weg?

Hij begon goed. Maar wie de previews heeft bekeken weet dat met ingang van issue 4 er ineens een andere tekenaar is aangetrokken. Heeft Marvel ons blij gemaakt met de spreekwoordelijke dode mus?

Neen. Men heeft duidelijk nagedacht toen men hengelde naar Joe Madureira’s diensten. Marvel heeft met hem afgesproken dat hij ongeveer 6 tot 8 issues per jaar zal tekenen, afhankelijk van zijn andere werkzaamheden. Joe Mad! heeft namelijk een eigen videogamestudio wat natuurlijk zijn eerste prioriteit is. Maar volgens Spider-Man-editor Stephen Wacker hoeven we niet te wanhopen. Madureira is nog steeds een grote naam in comicsland. En doordat hij geassocieerd is met deze nieuwe Spider-Man-titel zijn andere tekenaars vanop de A-lijst bereid om voor hem in te vallen. Zonder zijn aanwezigheid is goed tekenwerk dus nog steeds gegarandeerd. Avenging Spider-Man #4 zal getekend worden door Greg Land (Uncanny X-Men, Ultimate Power), issue #5 door Leinil Francis Yu (Secret Invasion, Superior).

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar