0
Posted 25/11/2011 by Brainfreeze in Comics
 
 

Queen Crab laat je niet meer los

Ginger is een jonge vrouw van in de twintig die een wat grijs bestaan leidt. Het grootste deel van haar leven vindt ze alles behalve bevredigend. Ze zoekt een leuke vriend, vindt er een en trouwt er mee. Het kersverse koppel gaat een cruise maken. Maar tijdens de eerste nacht doet Ginger’s man een poging om haar te doden. De volgende ochtend wordt ze wakker op het strand van Coney Island, helemaal veranderd. Dat is nog maar zachtjes uitgedrukt: ze is Queen Crab.

Jimmy Palmiotti (Power Girl,Time Bomb) begint op eigen benen te staan. In februari verschijnt Queen Crab, zijn eerste comic die hij helemaal in zijn eentje schrijft. Tot voor kort deed hij al zijn schrijfwerk samen met Justin Gray (Power Girl,21 Down). Nu doet hij het dus zelf.

Voor het tekenwerk heeft hij een zekere Artiz Eiguren (Chtulu Tales,Zombie Tales) aangetrokken. Eiguren is een zeer getalenteerde verhaalverteller die een – naar Amerikaanse normen – unieke manier van tekenen heeft. Tenminste, als we Palmiotti mogen geloven. Hij is in ieder geval zeer blij met zijn partner voor deze nieuwe Imagecomic.

Queen Crab zal zo’n 64 pagina’s tellen, waarvan 45 pagina’s verhaal. De rest bestaat uit extra pin-ups door artiesten als Paul Mounts (Just a Pilgrim,Captain America) en Amanda Connor (Power Girl,Archie). Queen Crab ligt de eerste week van februari in de winkel.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar