0
Posted 23/11/2011 by Brainfreeze in Comics
 
 

Marcos Martin verlaat Daredevil

Paolo Rivera (Mythos) zal Daredevil vanaf issue #7 in zijn eentje gaan tekenen. Waarom eigenlijk? Was het niet de bedoeling dat hij samen met zijn collega Marcos Martin (Captain America,Joker: Last Laugh) om beurten de honneurs zou waarnemen? Dat klopt, maar het probleem is dat zijn volgende project inmiddels voor hem klaarstaat. Dus zal Martin eerder dan gepland vertrekken.

Schrijver Mark Waid (Kingdom Come, Ka-Zar) vindt het jammer: “Dit was nog niet bekend toen ik begon aan Daredevil“, zei hij, “…Maar je weet dat dit soort dingen kunnen gebeuren. Marcos is een fenomeen en ik zal hem missen. Maar als de nodige mensen bij DC een hartaanval krijgen  dan zullen we nog een keer samen Superman gaan maken. Wacht daar echter niet op, het is een hele lijst.

Marcos Martin gaat werken aan een eigen project. Een comic die hij, volgens nog onbevestige geruchten, zal gaan maken samen met Brian K. Vaughan (Y The Last Man, Pride of Baghdad).

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar