1
Posted 18/11/2011 by Brainfreeze in Comics
 
 

De oorlog van The Punisher loopt ten einde…

Marvel stelt alle fans van The Punisher de gelegenheid om aan te haken bij de laatste verhaallijn van de PunisherMAX-run van Jason Aaron (Scalped, Wolverine) en Steve Dillon (Preacher, Hellblazer). Issue 17 en 18 worden herdrukt en opnieuw aangeboden. Het 22ste nummer, dat in februari zal verschijnen, wordt hun zwanenzang. Het einde van hun run betekent meteen ook het einde van de serie.

Marvel-chef Axel Alonso belooft een gewelddadige climax die bij de lezertjes nog jarenlang door hun hoofden zal spoken. Frank Castle‘s éénmansoorlog tegen de misdaad kan immers maar op één manier eindigen…

De laatste tijd worden nogal wat series abrupt stopgezet bij Marvel (Sommigen zelfs voordat er ook maar één issue van de persen is komen rollen). Maar via zijn twitteraccount heeft schrijver Jason Aaron – die andere man met een enorme baard – laten weten dat PunisherMAX niet is gecancelled. De serie stopt omdat Aaron‘s verhaal simpelweg is afgelopen.

Er gaan overigens geruchten dat Marvel speciale plannen heeft met hun MAX-imprint, dat in 2001 in het leven werd geroepen voor volwassen lezers. Maar dat is voer voor een ander bericht.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar