0
Posted 18/11/2011 by Malkavian in Comics
 
 

DCUO 2de uitbreiding: Lightning Strikes aangekondigd

DC Universe Online,  de sinds kort gratis speelbare MMO van Sony Online Entertainment, krijgt binnenkort een nieuwe uitbreiding. In de eerste uitbreiding kon je genieten van de Green Lanterns en het Sinestro Corps. Ditmaal neemt DCUO je mee naar Central City en zal de uitbreiding volledig draaien rond the Flash en elektriciteit.

Wat kan je verwachten in deze uitbreiding?

  • Central City: In de stad van The Flash kan je de open wereld verkennen en zal het een ruim speelaanbod hebben van solo- en groepsmissies.
  • The Flash Museum Duo: Spelers kunnen nu het Central City ontdekken van vandaag en morgen. In The Flash Museum Duo ga je terug in de tijd, naar het moment dat Barry Allen de Flash werd en help je hem de vijanden te verslaan in het Central City-politiestation.
  • Elektriciteitskrachten: Spelers krijgen de kans om met de nieuwe elektriciteitskrachtenset te spelen voor huidige en nieuwe personages. Deze set stelt je in staat om de energieke kracht van elektriciteit te gebruiken in gevechten. Voorbeelden van die krachten zijn de Tesla Ball, waardoor je een zwevende bol naar de vijand smijt, Shockwave stuurt een stroom van elektrische vonken naar de vijand en Ionic Drain absorbeert energie uit de omgeving, kan de speler langzaam genezen en de vijanden vernietigen.
  • Nieuwe Kostuums: Spelers kunnen hun helden weer nieuwe kleren geven in de stijl van Professor Zoom voor de slechterikken en Black Lightning voor de helden.

  • Nieuwe Personages: Lightning Strikes brengt nieuwe iconische DC-figuren naar het spel, zoals o.a. Livewire, Black Lightning, The Top, The Trickster, Static en vele anderen. Nieuwe personages zoals  Livewire zullen bij de Inspired By-optie komen als je je personage maakt. Anderen zoals Black Lightning zal je moeten bevechten in Bounty Missions.

DCUO’s Lightning Strikes-DLC zal gratis zijn voor alle Legendary-spelers en zal 10 dollar kosten voor de gratis en premium-spelers. Je zal dit kunnen downloaden via de Playstation Network Store via de in-game Marketplace en voor PC op DCUNiverseOnline.com-website.

Een releasedatum van de uitbreiding is nog niet gegeven, maar ik kijk er alleszins al naar uit.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian