0
Posted 17/11/2011 by Brainfreeze in Comics
 
 

Pas op, daar is Peter Panzerfaust!

Het is de lente van 1940. Donkere wolken pakken zich samen boven Europa. De Franse stad Calais wordt onder de voet gelopen door de Duitsers. Gelukkig loopt er een Amerikaanse jongen genaamd Peter rond in de stad. Deze jongeling verzamelt een groep Franse wezen om zich heen en samen slaan ze zich door de oorlog heen.
Dat is het uitgangspunt van Peter Panzerfaust, een nieuwe Image-comic die in februari in de winkels zal liggen.

De comic wordt gemaakt door het duo Kurtis Wiebe (Green Wake, The Intrepids) en Tyler Jenkins (Proof). Schrijver Wiebe beschrijft de comic als volgt:  “Peter Panzerfaust is een verhaal dat Tyler en ik al jaren wilden vertellen. Het is niet alleen een verhaal dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar het is ook een nieuwe interpretatie van Peter Pan“.

Tijd voor wat previewpagina’s!

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar