0
Posted 17/11/2011 by Brainfreeze in Comics
 
 

Brandon Graham nestelt zich bij Image

Image liet vorige week een teaser zien voor een serie die ze volgend jaar gaan uitgeven. Inmiddels is bevestigd dat het hier gaat om een trade van King City. De trade wordt zo’n 424 pagina’s dik en zal februari 2012 in de winkel liggen.

King City kende een rumoerige start. Het werd oorspronkelijk gepubliceerd bij Tokyopop als Amerikaanse manga. Toen Tokyopop haar Amerikaanse mangalijn schrapte wist tekenaar Brandon Graham door slim te onderhandelen de serie bij Image onder te brengen. Daar werden de resterende issues uitgegeven in tabloidformaat. De trade zal overigens ook dit formaat hebben.

Maar King City zal niet het enige zijn dat Graham bij Image zal doen. Rob Liefeld maakte recentelijk bekend dat hij zijn Extreme Studios (Youngblood, Supreme) uit de jaren ’90 heropstart. Hij gaat een stel series voortzetten waaronder Prophet. Voor Prophet heeft hij Brandon Graham aangetrokken om de verhalen te schrijven voor tekenaar Simon Roy (Jan’s Atomic Heart). Graham heeft ervoor gekozen om een sciencefictionverhaal van Prophet te maken. Het is tenslotte, zoals hij zelf zegt, een soort Conan in de ruimte.

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar