1
Posted 16/11/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Batman Beyond Unlimited

Goed nieuws voor diegenen onder jullie die fan zijn van Terry McGinnis zijn avonturen in Batman Beyond! Jullie moeten, net als ik, nog even doorbijten maar daarna worden we door DC Comics beloond voor ons geduld. The-Powers-That-Be hebben namelijk aangekondigd dat er een nieuwe reeks zal uitkomen in februari volgend jaar: Batman Beyond Unlimited!

Deze Batman Beyond Unlimited zal een comic worden die maandelijks zal verschijnen en hoofdstukken verzamelt van enkele zogenaamde digital-first-series. We zullen ons namelijk op wekelijkse basis mogen verwachten aan zowel Justice League als Batman Beyond! Deze reeksen worden eerst uitgegeven als individuele, digitale hoofdstukken alvorens ze aan het einde van de maand verzameld worden in de Batman Beyond Unlimited-serie die 48 pagina’s zal tellen. Dit is tevens de eerste keer dat men bij DC Comics een ongoing-reeks een digitale release geeft alvorens de geprinte versie in de rekken ligt!

Justice League Beyond is dan weer het geheime project waar tekenaar Dustin Nguyen (Superman/Batman, Batman: Streets of Gotham) de wereld eerder al mee teasde! Nguyen zal aan dit project samenwerken met Derek Fridolfs (Zatanna, Detective Comics). Vermits, voor zover ik weet, beide mannen zowel als tekenaar als schrijver werken in het comicswereldje zou ik niet kunnen zeggen wie nu net welke functie zal innemen in het team. Maar, dit was voor mij niet eens het sappigste nieuws! Wat dat wel is, is dat we voor Batman Beyond de terugkeer zullen zien van Adam Beechen! Zoals jullie misschien wel weten, schreef hij het afgelopen volume van Batman Beyond en ook de miniserie Batman Beyond: Hush. Deze zomer kondigden we hier bij Brainfreeze al aan dat Batman Beyond misschien wel zou stoppen met de achtste issue maar dat dit daarom niet het einde zou betekenen voor de reeks. We wisten toen echter nog niet zeker of Adam Beechen zou mogen terugkeren. Nu dat wel het geval is, hoop ik persoonlijk dat hij zoveel mogelijk uit de vorige ongoing meebrengt naar het DCnU. Hij zal alvast worden bijgestaan door de legendarische ’80’s en 90’s Batman-tekenaar Norm Breyfogle.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be