0
Posted 13/11/2011 by Brainfreeze in Comics
 
 

Image presenteert Guillem March zijn Cover Girls

Cover Girls is een hardcover van Guillem March met meer dan 100 full-color afbeeldingen (plus natuurlijk het nodige werk dat nog niet eerder is gepubliceerd) die onbekend zijn bij veel van zijn lezers.  De meeste comiclezers kennen Guillem March van DC’s Gotham City Sirens en Catwoman. Maar de man heeft veel meer werk gemaakt.

De Spaanse tekenaar leverde in de jaren negentig de nodige pagina’s aan Spaanse manga-tijdschriften. Dat leverde hem in 1998 nog een prijs op voor de beste Spaanse manga.
Zijn doorbraak kwam toen hij in 2001 begon te tekenen voor Diario de Mallorca,de grootste krant van de Balearen. Hier tekende hij elke week een vaste strippagina voor. Deze platen werden gebundeld in albums die titels droegen als Sofia, Ana en Laura, en een thriller getiteld Gray Days. Zijn vrouwen leverde hem werk voor de Spaanse editie van Playboy en Eros Magazine. Bij Dupuis leverde hij nog een bijdrage aan het boekwerk Vampyres.

Fans van zijn DC-werk moeten nog even wachten tot januari 2012. Dan verschijnt de hardcover bij Image. Zie ook de Previews van de maand november. Hieronder vinden jullie alvast een preview van Cover Girls:

Comments

comments


Brainfreeze

 
avatar