1
Posted 11/11/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Wie zijn de nieuwe Secret Avengers?

Volgend jaar staat ons iets leuks te wachten, één van Marvel haar populairste schrijvers Rick Remender (Uncanny X-Force, Venom) en tekenaar Gabriel Hardman (Hulk) zullen diep undercover gaan met de Secret Avengers! Ze zullen namelijk een nieuw tijdperk inluiden voor dit team wanneer Captain America zijn oude Avengers-collega, Hawkeye, vraagt om een nieuw team Secret Avengers samen te stellen. Geen simpele taak en wanneer je weet dat deze helden het Marvel-universum moeten redden van haar gevaarlijkste vijanden.

Maar wie zijn nu deze nieuwe Secret Avengers van Remender en Hardman? Ik kan je alvast zeggen dat het niet de minste zijn! Zo heb je Amerika haar geheime undercoversoldaat: Venom, de grootste held van de Britse eilanden: Captain Britain, één van de originele Avengers: Giant-Man en nog anderen zullen zich in toevoegen bij het roster van dit reeds indrukwekkende team. Zoals je op de bijstaande afbeelding hierboven en in dit artikel kan zien, zullen waarschijnlijk ook de X-Men hun blauwste vriend Beast en de dodelijke Black Widow zich bij het team voegen, beiden eerder al Secret Avengers. Verder nog is er dan nog de stoere Valkyrie en hun teamleider Hawkeye. Vermits hij het team moet samenstellen, veronderstel ik ook dat hij ze zal mogen aanvoeren.

Marvel belooft ons alvast een comic boordevol actie, spanning, intrige en onmogelijke toestanden waaruit het team zich moet redden maar ook covers door onder andere de levende legende Neal Adams! Hoewel ik dit laatste persoonlijk met een enorme korrel zout neem na het teleurstellende New Avengers #16.1

Remender liet in de persmail weten dat deze nieuwe Secret Avengers direct in een geheime oorlog terechtkomen met een grootse mysterieuze nieuwe wereld, een ongekend nieuw ras (The Descendants), alsook een dood en een verraad binnen het team. De spanning zou hoog oplopen en de reeks zou draaien rond het drama en de interactie tussen de personages. Of dit goed komt of alweer het zoveelste Marvel verkooppraatje is, dat zullen we echter pas in januari ontdekken met Secret Avengers #21.1.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be